Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Linda - 1 maj 2009 21:50

Hade planerat för några mysiga dagar i Torpshammar, men helgen fick en minst utsagt dålig start. Nästan framme i Sundsvall såg jag att Selma hade utslag på halsen. Tänkte inte så mycket på det eftersom det var ganska varmt, och antog därför att det var värmeutslag. Gjorde en kort paus i Sundsvall innan vi fortsatte till Torpshammar. Selma blev överlycklig när hon kom hem till mormor och morfar! Det blev däremot inte jag när jag såg utslagen som täckte hela hennes kropp när jag skulle byta på henne. Hela magen, benen, halsen och ända upp mot tinningarna, ja hela kroppen i stort sett. Antog direkt att det var allergi, och vi satte oss i bilen för att åka till primärvårdsjouren -dvs. tillbaks till Sundsvall, 6 mil.

För att göra en lång historia kort fick vi åka hem med antihistamin efter att de konstaterat allergi och nässelutslag. Dock hade vi inte räknat med att det skulle ta om, så runt midnatt var det dags för nästa tur mot sjukhuset. Älsklingen våran var trött, sjuk och helt förstörd. Lika förstörd och oroig var jag när jag såg hennes tillstånd. Tack och lov skrev de in oss över natten, och fick åka hem på fm idag, då var det mycket bättre med henne.


Eftersom det bara blev sex timmars nattsömn för stumpan, har hon tagit två vilopauser idag. Däremellan har hon hunnit lekt med sina kusiner, och på eftermiddagen/kvällen har vi varit i mitt paradis -Kälen. Har börjat oljat in en liten trädgårdsmöbel efter mig som Selma ska få. Tänkte även ge mig på att sy små dynor till dem så småningom.


Nu börjar tröttheten ta överhand, och vi ska snart göra kväll här, med förhoppning att denna natt får bli lugnare och skönare för oss alla. Nog med dramatik för denna helg hoppas jag.

Ovido - Quiz & Flashcards