Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Linda - 7 maj 2009 20:13

Var lite låg hela förmiddagen. Vet inte vad som var fel, men antar att det är det vanliga, att jag inte kan förlika mig med tanken på att vi bor härnere. Var ute en stund före lunch, tänkte att Selma skulle få leka av sig sitt lite ilskna humör, men det funkade tyvärr inte. Blev iallafall bättre när hon sovit middag tack och lov.

Efter lillan fått i sig lite mat beslutade vi att åka till Ikea för att leta efter en ny (en till) hallbyrå. Insåg idag bär jag plockade upp resväskorna att vi har alldeles för lite förvaring till Selmas kläder, så nu ska iallafall en del av hennes ytterkläder och tjockare tröjor osv få bo där.

Fick en rabattcheck från Lindex idag också att om man handlade barnkläder för 300:- fick man 100:- rabatt. Var in och kikade men beslutade att ta det en annan dag när jag hade lite mer tid. Kände mig stressad då klockan tickade iväg och vi måste hem för att hinna med allt som skulle göras före kvällen.


Ser fram emot kvällens film -Yes man med Jim Carrey. Är inget stort fan av honom, men många har sett att den varit rolig så vi får väl hoppas de har rätt.


Anlitade kusin Robin till lite datorhjälp när vi var däruppe. USB-minnet hade nämligen slutat fungera, men efter många om och men fick han till det igen. Ska ta med det till Coop till en sån där filmkiosk och beställa framkallning av lite bilder. Tror jag bara har framkallat ett par månader efter Selma föddes, så har nog en 1500 bilder som jag skulle vilja ha som kort. Antar att jag kommer få ta det i omgångar, blir så jäkla dyrt annars, men så fort jag hittar ett jobb ska jag sätta det som första grej att göra av med pengar på. Vill inte att det ska bli som så lätt är annars -att det blir liggandes och ogjort. Har ju så mycket fina bilder på henne, stumpan våran. 

Ovido - Quiz & Flashcards