Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Linda - 9 maj 2009 20:53

Första timmarna idag efte att vi klivit upp gick så fruktansvärt fort. Hann knappt blinka innan det var lunchtid, och när vi äntligen kom oss iväg till Valbo var det vid den tid vi ungefär trott att vi skulle vara hemma igen. Hade lagt undan lite kläder åt Selma häromdagen när vi var där, orkade liksom inte kolla klart då. Blev visserligen inget köpt denna gång heller. Skulle handla för 300:- för att få utnyttja rabattchecken, och var så utplockat av färger och storlekar så jag fick liksom inte ihop det. Så får hoppas att baddräkten jag lagt undan åt henne även finns inne i stan, även att det blir väder så hon får använda den några gånger i sommar.

Hade hoppats på att hitta en sandlåda till Semlan idag, ville först inte ha en sån i plast men har insett att det är mest praktiskt då det finns lock till de flesta såna modeller. Tycker dock att det är lite smådyrt med upp till 599:- för en stor plastbalja? Väger priset mot nyttan, dvs att Selma ska slippa gräva i kattskitslådan här utanför. Hade ju sluppit det om alla kattägare kunde hålla reda på sina monster.. Fanns en billigare som var formad som en båt, kostade 229:-, men då kostade locket 249:-? Lite småskumt.


Min konstiga halsont har kommit tillbaka. Börjar fundera om det kan vara allergi eftersom det försvann när vi åkte upp till Torpshammar. Är inte i halsen utan i gommen, är röd och lite svullen på två ställen, och jäkligt jäkligt öm, plågsamt att svälja nästan.


Gjorde faktiskt nåt åt vår dåliga klädförvaring häromdagen. Införskaffade en ny, fin byrå till hallen. Inte riktigt så stor som vi tänkt, men den slukar nog ganska mycket. Saken är bara den att nu vet jag inte vad jag ska stoppa i den. Valångest liksom. Är ju så van att packa ihop allt så kan inte välja vad som ska få äran att slippa trängas. Änsålänge ligger lite av Selmas nyaste kläder där, det som är mest somrigt och inte riktigt ivuxet än. Den blir nog full den med tid nog om jag känner oss rätt :)


Imorgon får vi förhoppningsvis besök av mina underbara kusin Marie. Visserligen blir det bara en snabb visit då hon åker på måndag igen, men roligt ändå och bättre än inget som vi sa. Jag vet också en liten tjej härhemma som kommer bli glad att få träffa henne igen. Så jag hoppas inte Marie räknar med att få det lugnt här, hon ska få leka och prata som hon aldrig gjort förr ;-)



Ovido - Quiz & Flashcards