Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Linda - 10 juni 2009 14:05

Idag är det världens tråkigaste väder här, grått och regnigt ända sedan vi klev upp imorse. Känner mig genast mycket mer rastlös och lättirriterad när det är sånt här väder, går inte göra så mycket ute och vill inte tvingas sitta inne och uggla. Selma och jag följde med Tommy till Specialisttandvården på förmiddagen, han skulle göra avtryck för en tandskena som förhoppningsvis ska motverka hans avskyvärda snarkningar. Han slutade egentligen 14, så var ingen idé att åka tillbaks till jobbet för en timme, så han tog ledigt resten av tiden. Satte igång med att steka kött nu när jag kom hem, hoppas det är nåt som duger i lillstumpan också, hon är ju så kräsen den lillfisen.

Borde ta tag i packningen som fortfarande ligger kvar i resväskorna sen vi kom hem, men önskade att det fanns något roligare att hitta på istället. Nu går jag bara och räknar ner dagarna till det närmar sig midsommar och jag får åka upp till mitt kära Medelpad igen. Hur jag än försöker kan jag inte låta bli att få en släng av längtan dit så fort vi kommer hem hit igen. Det borde väl tyda på att det är rätt val att flytta va? Jag vet ju sen tidigare att jag har förmågan att se gräset på andra sidan som grönare, och därför vet jag att mina beslut bör funderas över minst en gång extra. Tror att det är mycket Selmas förskoleplats som spelar in, att hon verkar trivas där och faktiskt längtar dit när hon är borta därifrån. Vet inte om man kan ha sån tur med dagis två gånger, visst har jag mina klagomål även på det här, men det går inte bortse från att mycket är bra där också.

Nu har vi iallafall kommit fram till vilket av husen vi vill ha. Badrummet var en av de avgörande faktorerna, väldigt litet och inget badkar till lillan. Dessutom ville de ju få använda två utrymmen i huset till förvaring, och det tror inte jag skulle tolerera i längden. Så det blir kanske en rejäl chansning det här, men om det är vatten och bröd som krävs för att jag ska bli Medelpading igen så ok. Vet ju mycket väl att direktverkande el inte är ett klipskt alternativ i dessa tider, men tror inte det kan stoppa mig nu :)

Ovido - Quiz & Flashcards