Alla inlägg den 12 april 2009

Av Linda - 12 april 2009 19:59

Klockan är bara 20.00 men jag är redan trött. Vi har varit i farten precis hela dagen. Direkt efter frukost imorse gick vi ut hit på gården, blev ute i över två timmar eftersom grannarna också kom ut och tillsammans städade vi upp på allmänningen mellan husen. Selma lekte tagvis med deras lilla tjej Wilma, men jagade mest deras stackars katter.

Efter lunch åkte vi en stund till Valbo, men det var mest jobbigt att gå där idag, var så otrligt mycket folk. Har en aning om att det kan vara för att både Scotts och Lars Kristerz spelade där under dagen..

Kom hem lagom till att det var dags att börja med middagen. Direkt efter gick vi ut igen. En promenad i området, lite lek i en ny lekpark och till sist en cykeltur. Tror ni man somnar ovaggad ikväll?

Hoppas det är Sanningens ögonblick ikväll trots att det är påskdagen. Tycker det är konstigt resonerande när de sänder sämre tv-program under helgdagar när så många är lediga och har möjlighet att vara upp länge och titta på tv. Är ju alltid sämst program på helgerna, hur kan det komma sig?


Var egentligen meningen att vi skulle åka till Stockholm idag på Junibacken, men såhär i efterhand kan jag tycka att det var lika bra att vi stannade hemma. Onödigt dyrt med bensin bara för en så kort visit. Vore ju mysigare och roligare om man hade möjlighet att stanna över natten. Men det får väl bli när man har det bättre ställt så man kan ta in på hotell med gott samvete.

Ovido - Quiz & Flashcards