Alla inlägg den 18 april 2009

Av Linda - 18 april 2009 21:03

Mamma ringde igår när klockan var nästan 21, talade om att pappa fått Selma-längtan och att de tänkte komma ner och hälsa på om de fick! Blev lite brydd, men självklart glad, och klart att de fick. Vaknade knappt inatt när de kom indunsandes vid 00.30 Men hade en liten dotter som blev överlycklig imorse när hon fick besök på säng!


Var ute och lekte på förmiddagen, Selma plockade sin första bukett tussilago till mamma! Så fina, mest för att jag fått dem av henne.  Efter lunch var ni ner på stan en sväng, fick bli middag på Nian och sen en promenad i Boulognern. Blåste småspik ute, Selma är alldeles röd och narig om kinderna nu. Var tog den sköna vårvärmen vägen?


Selma har fått ett par presenter av mormor och morfar. En jättefin liten ryggsäck med spöket Laban som hon ska ha till dagis, samt en liten docksulky att skjutsa dockor och mjukdjur i. Så hon har fått en bra helg lillgumman.


Nu ska vi alla snart sätta oss i tevesoffan och slötitta på någon antagligen värdelös film eller tv-program. Hyrde Rallybrudar igår, och kan väl inte påstå att den var sådär jättebra eftersom jag somnade. Funderar på att gå med i Lovefilm igen, var ju ganska lättsamt det att få filmerna direkt i postlådan.

Ovido - Quiz & Flashcards