Alla inlägg den 13 april 2009

Av Linda - 13 april 2009 19:39

Tyvärr fick vi inte njuta av att kliva upp till ännu en härlig vårdag imorse. En stund såg det ut som att solen skulle skina igenom, men den orkade inte riktigt. Selma och jag trotsade vädret och begav oss till lekparken i Boulognerskogen tillsammans med Therese och Emelie. Var inte nån riktig fart på nån av tjejerna idag, men tror vi valde lite fel tid på dagen, för nära mat och sovdags. Får kanske göra ett nytt försök framöver för det finns så otrligt mycket roliga saker för de små att göra där. Nästan så man blir sugen att prova dem själv.


Var lite taggad att ta en rensa-städa-plocka ihop-dag när vi åkte hemåt, men luften gick ur mig nånstans mellan mat och dusch. Är ju en otrlig vädermänniska, och det känns verkligen idag. Är nog inte vidare rolig att ha att göra med såna här dagar. Hittar ingen inspiration eller energi till lek eller umgänge när det är grått och trist utanför fönstret.


Imorgon trodde jag att jag hade ett inbokat besök på AF, men det var tydligen på onsdag. Så det är väl bara inskolning två timmar på förmiddagen som gäller imorgon då. Är lite tveksam till att gå nu när hon äntligen börjar bli lite bättre i förkylningen, men vi har väl inget val. De säger ju att de kan vara förkylda de första 1-2 åren på dagis, men det måste väl ändå vara en överdrift? Hur skulle då nån arbetsgivare stå ut med alla vab?


Ligger en film som Tommy hyrt på hallbyrån till ikväll. Är lite sugen på att gå och kika om det är nåt sevärt, men kanske ska vänta och låta det blir en överraskning. Tyvärr kan det bli en dålig sådan så älsklingen inte är den bästa på att välja film som passar mig i smaken.


Avslutar med några bilder från denna påskhelg.

-Selma har just öppnat sina påskägg

-Lillstumpan äter choklad för första gången (ur påskägg fr. mormor o morfar)

-Leker på gården med tremänningen Wilma

-Dagens bilder från lekparken, klättertåget och safaribilen.

Ovido - Quiz & Flashcards