Alla inlägg den 1 februari 2009

Av Linda - 1 februari 2009 11:44

..nu är vi här. Ja, vi är uppe i Medelpad igen! Och det är verkligen strålande sol och bara såå vackert ute. Dock är det -16 just nu, så vet inte om det blir nån näsa utanför dörren idag. Är lite sugen på att låna Syrran och Rogers skoter för att ta en liten tur, fick ju inte åka nåt ifjol heller eftersom det är nåt tjall med pappas. Har man riktig tur så hinner det kanske sjunka nån grad till innan det blir mörkt.


Kom fram i skaplig tid igår. Gjorde en avstickare till City gross för att ladda upp med lite barnmat, har ju överlägset bäst sortiment där. Blev även lite mat på Frasses, åt ju lunch redan vid 11 innan vi åkte hemifrån så magarna kurrade. Hade hoppats på att hinna med en visit hos Therese o Micke, men efter överläggande bestämde vi oss att ta det en annan gång, är så jobbigt att komma fram sent så det är bara att packa upp innan läggdags.

Hade bara tänkt stannat inne och på kvällskvisten, men fick veta att Maria åker tillbaks till Bulgarien i em, så tog brummen och gasade iväg dit en liten stund. Önskar hon kunde ta sitt förnuft till fånga och flytta hem till Sverige igen! Känns som det är så sällan vi träffs nuförtiden, ett par gånger runt jul och möjligen ibland på sommaren, men alldeles för lite!


Selma är överlycklig att få träffa morfar (och mormor också förstås) igen. Hon släpper han inte ur sikte! I skrivande stund står hon bredvid honom när han tittar på skidor på tv :-) Och inte blev hon mer ledsen för leksakerna som fanns när vi kom. De hade köpt en dammsugare de också, samt en stoor mjukishäst. Hon har farit runt härinne och dragit leksaker omkring sig hela morgonen.


Ska ta en tur till Fränsta och inhandla lite inför middagen. Tänkte göra lax med sås, passa på att bjuda pappa när inte mamma är hemma. (Inte för att jag inte vill bjuda henne, men hon är fisk-allergiker)


Vad gör ni andra en söndag som denna?

Ovido - Quiz & Flashcards