Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Linda - 6 februari 2009 20:32

Är lite trött i både kropp och huvud ikväll. Emelie och Therese har varit här, och som vanligt är det full fart på rackarungarna. De har gungat gunghäst, lekt jagis, provat mössor, tränat anatomi (studerat mage och navel väldigt ingående :) och slagit huvuden, tår och mun.


Vi fick besök igår kväll. Mamma och pappa åkte efter oss hit ner, och liten Selma blev jätteglad när de dök upp som gubben i lådan. Så idag har vi gjort stan lite. Åt lunch på 9:an, och sen rände vi lite i affärer. Blev dock minimalt med shopping för min del. En Kitty-toppluva till Semlan var väl det enda som kom med hem. Kanske ska åka ner och leta byxor imorgon, skulle verkligen behöva några par nya. Blir nog även ett litet besök i kyrkan hör och häpna. Selma fick inbjudan att komma och hämta sin dop-ängel som alla barn som döps i kyrkan numera får. Får jag en anledning att ta på henne en av alla klänningar hon har också.

I skrivande stund sitter nog Jenny och gänget och myser uppe i fjälls. Är lite tråkigt att vi inte kom iväg, men får bli en annan gång då istället. Har ju iaf lite snö härnere nu, och kan tänka mig att vissa som inte är van pratar nog om snökaos även denan gång ;-)


Ska gå och styra upp mammas försök att göra fruktsallad nu tror jag, annars blir det nog ingen före midnatt. Kan vara lite omständig den damen.



Ovido - Quiz & Flashcards