Alla inlägg den 1 januari 2009

Av Linda - 1 januari 2009 21:17

Har kommit på mig själv flera gånger på sista tiden att vara sur och tvär och väldigt lättretlig. Visst har jag alltid haft hett temperament, men aldrig tänt till på såna småsaker som nu. Vill verkligen komma underfund med vad som gör mig såhär! Dels är det jobbigt för mig själv, men också för de andra i min omgivning. Måste ta mig en rejäl tankeställare när jag nångång får lite tid för mig själv.


Idag har det inte blivit många knop gjorda. Har varit en sväng till Kälen för att lillan skulle få åka pulka. Trodde det var mildare väder där, brukar alltid vara det, men var trots allt -10, så det blev ingen längre tur.

Har ätit god middag, mammas helstekta fläskfilé med svampsås, sen har jag bara suttit här och surfat runt en stund, och nu är det dags med välling för Selma-gumman.


Gårdagen förresten blev bara som en vanlig dag. Orkade inte ens försöka få barnvakt, utan stannade utan vidare hemma istället för att åka till Jenny o Henke, det får blir ett annat nyår. Satt i soffan och myste på tolvslaget bara, men gjorde mig inget. Mådde iaf bra idag till skillnad motför många andra :-)


Önskar er ett riktigt bra 2009!

Ovido - Quiz & Flashcards