Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Linda - 15 januari 2009 20:39

Nu sitter vi allihop här och tar igen oss.. Jag vid bordet vid datorn, Tommy mittemot och Selma på golvet med sina mega-block klossar. Blir en senare kväll ikväll för henne, Emelie har varit här och lekt och himlans vilket liv det är på dem :) Och vilken ljudnivå de kan nå när de busar ihop! Svårt att tänka sig att för ett år sedan låg de bara där i famnen på oss och småpep. Otroligt söta är de i alla fall ihop. Selma sken upp när det ringde på dörren och de stod där.


Igår fick jag veta att Marias pappa gått bort. Hastigt och oväntat. Träffade honom senast förrförra helgen när vi var dit när Maria var hemma där. Känns sorgligt, tyckte verkligen bra om honom. Var där väldigt mycket när jag var yngre, och det har alltid känts lite hemma där..  kommer kännas konstigt och tomt att komma dit när han inte är där. Fick meddelande av Maria igår kväll, hon var påväg hem till Sverige. Förstår att det måste kännas jobbigt och svårt att vara så långt borta när något sånt här händer. Ska ringa henne ikväll eller imorgon och höra hur det är.


En annan oväntad sak, men på ett positivt sätt, är att Selma för första gången på 7 månader somnade i vagnen igår när vi var ute och gick! Hann bara gå 5-10 minuter innan hon slog igen ögonen. Jätteskönt var det att komma ut och gå igen. Har ju inte blivit så mycket av med det då hon inte suttit nöjd i vagnen, bara jobbigt att gå med en skrikande liten sessa nån längre stund.


Annars har det inte hänt så mycket den senaste tiden, på gott och ont. Har kommit hem hit igen.. Känner att jag har mycket jag skulle behöva göra men som jag inte har nån riktig ork eller gnista till. Min kompis Therese skrev i sin blogg häromdagen att hon är så väderpåverkad, och så även jag! Eller rättare sagt ljuspåverkad är jag. Som tur är blir det ju lite ljusare nu varje dag, 2-3 min per dygn tror jag visst det är. Så kanske kan man se fram emot lite ljusare tider nu.. Med lite vitaminer också så ska det nog bli riktigt bra :-)


Nu kallar vällingkokningen, så här lämnar jag er åt ert öde :) 



Ovido - Quiz & Flashcards