Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Linda - 2 januari 2009 21:47

Vi har varit till Birsta city idag. Skulle köpa present till mamma och bara kika lite allmänt. Men blev inte så mycket fönstershopping som jag önskat.. Selma har haft en riktig gnällar-dag. Inget har passat fröken.. Inte velat äta, inte gå själv, inte sitta i vagnen.. Funderar på om det kan vara nåt med örat, hon tar sig ibland med handen ovanför örat, sen har hon ju varit orolig några nätter nu också. Har aldrig haft öroninflammation själv så vet inte hur det ter sig, frågade en kompis mamma som är sjuksköterska, och hon tyckte jag skulle prova ge henne alvedon och ta febern, så får göra det nu när det är dags att kvälla.

Tillbaks till stadsturen... Köpte iaf en plånbok jag gått och tittat på ett tag, nya handskar till lillan, en kortärmad tröja samt bytte Selmas mockasiner som hon fick av syster o co i julklapp. Sen avslutade vi med att gå på Dragon house och äta. Mongolisk mat.. mums! Men pappa tyckte inte alls att det var nån hit, hade hellre ätit pizza hördes det som :-) Har lovordat restauranten förut, men gör det igen, de har så god mat!

Vi blir nog kvar här till söndag.. Mamma fyller ju år så vill uppvakta henne. Ska försöka hinna med att göra en äggfri tårta, inte för att jag brukar garnera med ägg men det är ju i smeten. haha.


Ovido - Quiz & Flashcards