Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Linda - 3 januari 2009 21:27

Har kommit hem bara för en liten stund sen. Min kompis Maria som har bott i Bulgarien i snart 2år är hemma igen på visit. Hon var hemma över jul, åkte till Schweiz för att fira nyår och bokade tydligen biljetterna fel. Så hon hamnade här i Sverige igen. Jag, Tommy och Selma var hem till hennes familj, fikade och spelade lite kort. Hon försökte lära oss ett bulgariskt kortspel.. var faktiskt jättekul! Hoppas vi kan spela mer nästa gång. Gillar hela hennes familj, har varit där så mycket ändå sen jag var liten så det känns lite som hemma. De bjöd på god cheesecake, kaffe och massa kakor, så nu är man stinn :)  Kul att göra nånting också. Har blivit så mycket innesittande nu när det är så kallt, står -23 på termometern nu, det ni alla söderlänningar :-P

På vägen hem kom älskling på att vi skulle ha haft en film att kolla på ikväll. Men vi konstaterade att han inte skulle hinna till Fränsta på 6 min. Men efter ett telefonsamtal så lovade ägaren att hålla öppet om han åkte direkt, det är vad jag kallar serviceanda! Vi hyrde den nya med Eddie Murphy, hoppas det är kul!

Förresten erbjöd sig Maria att jobba istf mamma imorgon, och hon nappade på idén, så då blir det ett litet kalas här ändå. Ska försöka hinna baka nåt imorgon förmiddag. Måste slå in presenterna också.. Syrran och jag köpte guldörhängn åt henne, och sen köpte jag en present förpackning med Puma´s nyaste doft som hon önskat sig. Hoppas nu hon blir nöjd, kan vara lite kräsen på presenter den kärringen :-)


Idag har äntligen Selma ätit lite bättre också. Gjorde tabberas på mammas fläskfilé, potatis och sås. Och nu ikväll åt hon en hel burk barnmat, så skönt att se att hon är mätt och belåten. Mycket gladare när hon ätit ordentligt under dagen. Och fast det blir lite sent ska hon få ta en bad nu, vi får rätta till tiderna när vi kommer hem till Gävle igen..

I skrivande stund står Tomsan och svänger ihop några varma mackor till oss alla, med skinka och svampstuvning, Smaskens!

En sak till som det ska bli ändring på när vi kommer hem är matvanorna. Måste börja äta på bestämda tider, inkludera mellanmål och skippa småsnasket.. men hur lätt är det att komma igång?

Näpp.. nu till badet. Trevlig kväll på er därute.


Ps. Bjuder på ett par bilder på världens goaste lill-tjej!



Ovido - Quiz & Flashcards