Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Linda - 5 januari 2009 20:24

Just nu är det bara -10,2 här, varmast dagen på länge. Tommy och jag tog en liten promenad efter middagen medan mamma och pappa passade Semlan. Var lite kallt om öronen, men självförvållat eftersom jag inte tog på mig nån mössa. Är jättedålig på att använda det, inte för att jag på något sätt skäms över att använda mössa, utan för att mitt hår blir så otroligt statiskt. Efter det tog vi lite kaffe, och chokladfromage till, mums.


Dagen började med att vi åt frukost och sen åkte till syster och ungarna en stund. Blev full fart på dem, de slåss nästan om att leka med Tommy. Skulle behöva klona han i såna lägen :) Sen blev det lite stressigt, eftersom vi inte kom därifrån förrän 12.20, och vi hade bokad klipptid kl.13 Blev nöjd med håret, lite orolig var jag eftersom hon klipper så snabbt, men resultatet var bra. Mats och Anki (mammas bror m fru) kom och grattade mamma. Selma fattade tycke för honom och sprang och letade efter han när de åkt, lilla sötungen min.


Selma måste ha världens bästa morfar! Hon fullkomligt älskar att leka med honom. Ioförsig förstår jag henne, han har en otrolig fantasi, och kan till och med leka med dockor bättre än mig :) De bäddar ner dem, matar dem, byter på dem osv. Men det är bara en av alla lekar. Tog ett jättefint kort på dem båda för en stund sen när hon låg och vilade mot hans mage. Tror jag ska ta och göra en liten förstoring av det och ge honom. Nog för att hon har världens bästa mormor också, men just nu är det morfar som är hennes #1.


Vet inte om det kanske blir så att vi åker hemåt imorgon. Ska mamma och pappa åka till stan med syrran kan vi lika gärna åka då som på onsdag. Nog för att jag också skulle vilja ta en stadstur igen, men pengarna räcker nog tyvärr inte till. Inte för man behöver shoppa jämt, men bensin och mat där kostar ju också. Måste ju som sagt dra in denna månad på utgifterna.


Ska se klart på Eddie Murphy-filmen ikväll. Blev så sent sist. Rekommenderar den verkligen, var kanonkul!

Ovido - Quiz & Flashcards